Товар тимчасово не відгружається Залишки по складам не актуальні

811703 POLCAR капот

Наименьший срок
Оригинал
POLCAR811703
капот
Срок 1 дн
5220 грн.
В корзину
Самая низкая цена
Оригинал
POLCAR811703
капот
Срок 1 дн
5220 грн.
В корзину

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
POLCAR 811703 капот 14.00
1 1 - 5220 Купить

Аналоги (замены) для POLCAR 811703

Импорт

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
811703
POLCAR
загрузка списка автозапчастей c удаленного склада

Логотип бренда POLCAR

Компанія Polcar була заснована в 1986 році Анджеєм Сенковським. Доречі, назву придумала його дружина - Уршула Сенковська. Спочатку це була невеличка орендована квартира, де одночасно було облаштовано офіс та склад. А вже у 1996 році побудовано найбільший в Європі логістичний центр. Саме з того часу розпочинається постійний розвиток фірми. Основними перевагами бренду є: Більше 30 років на ринку дистриб\'ютором запчастин до легкових авто в Європі. Власний бренд SRL (Selected Replacement Line). Діяльність заснована на власній філософії чесного вибору. Індивідуальний підхід та повага до клієнта, працівників і бізнес-партнерів. Найбільший в Європі склад, пристосований до складування габаритних кузовних запчастин. Polcar не створює свої філії, а підтримує діяльність незалежних місцевих дистриб\'юторів як в Польщі, так і в Європі. Завдяки цій політиці він не є для своїх покупців конкурентом. Склад бренду став європейським заводським складом для понад 350 виробників з усього світу, забезпечуючи постійну доступність їх товарів. Купівля запчастин безпосередньо на заводах-виробниках (без посередників) і регулярні аудити заводських конвеєрів. Каталог містить унікальні дані, а також 100 000 високоякісних фотографій запчастин, зроблених у власній фотостудії. Polcar не пропонує продуктів, вироблених на одному і тому ж конвеєрі, а відрізняються тільки упаковкою. Запчастини в заводських упаковках - це головна відмінність бренду.

Головний офіс Polcar знаходиться у Варшаві. Неподалік, у Вулка Косовська знаходиться сучасний логістичний центр компанії. На цьому складі здійснюється зберігання, перевірка та відправка товару. Доречі, Polcar - єдина в Європі фірма, яка відправляє товар у коробках, розміри яких вказує сам клієнт. Загальна площа складських приміщень перевищує 60 тис. кв.м. Засновник фірми разом з іншими творцями активно беруть участь в житті організації та зміцнюють стосунки з клієнтами і постачальниками.


Увага на терміни доставки! На сайті вказано термін, в який буде зроблено відвантаження Вам. Сьогодні йдуть в роботу замовлення, зроблені і оплачені до 12.00

 На габаритні деталі (скло, крила, капоти, підкрилки, бампери та інше) з терміном поставки більш "0 днів" возмозможна націнка на послуги перевізника. Всі питання узгоджувати з менеджерами. Для виконання Ваших замовлень потрібно 100% передоплата. Відправлення з власного складу гарантовано в день замовлення за умови внесення оплати до 13:00 (Пн.-Пт.). У суботу - до 12:00.