48388 NRF

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)

Аналоги (замены) для NRF 48388

Импорт

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
48388
NRF
загрузка списка автозапчастей c удаленного склада

Логотип бренда NRF

Компанія була заснована в 1927 році в Амстердамі в якості майстерні, яка займалася відновленням автомобільних радіаторів, а з 1930 року NRF розширилася і почала самостійно виготовляти радіатори. Компанія постійно розширювалася і освоїла випуск машин, механізмів і інструментів для радіаторів. На сьогоднішній день компанія NRF є великим виробником і постачальником запчастин для залізничного та автомобільного транспорту. Виробничі підприємства і філії компанії, що займаються поставками автозапчастин NRF на вторинний ринок, розташовані в багатьох країнах Західної Європи.


Увага на терміни доставки! На сайті вказано термін, в який буде зроблено відвантаження Вам. Сьогодні йдуть в роботу замовлення, зроблені і оплачені до 12.00

 На габаритні деталі (скло, крила, капоти, підкрилки, бампери та інше) з терміном поставки більш "0 днів" возмозможна націнка на послуги перевізника. Всі питання узгоджувати з менеджерами. Для виконання Ваших замовлень потрібно 100% передоплата. Відправлення з власного складу гарантовано в день замовлення за умови внесення оплати до 13:00 (Пн.-Пт.). У суботу - до 12:00.