Товар тимчасово не відгружається Залишки по складам не актуальні

258485 AMC

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)

Аналоги (замены) для AMC 258485

Импорт

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
258485
AMC
загрузка списка автозапчастей c удаленного склада

Логотип бренда AMC

 Компанія Amadeo Marti Carbonell S.A. (скорочено - AMC), була заснована в 1960 році в місті Нулес (Nules), в провінції Castellón. Ініціали імені засновника фірми і являються розшифровкою назви компанії.

Компания була створена для ліквідації прогалини на вторинному ринку запчастин, а саме - головок блоків циліндрів. Висока вартість оригінальних запчастин і висока якість головок блоків Amadeo Marti Carbonell S.A. дозволило іспанському підприємцю швидко вивести продукцію своєї компанії спочатку на ринок Іспанії, а потім на Європейський ринок запчастин.


Увага на терміни доставки! На сайті вказано термін, в який буде зроблено відвантаження Вам. Сьогодні йдуть в роботу замовлення, зроблені і оплачені до 12.00

 На габаритні деталі (скло, крила, капоти, підкрилки, бампери та інше) з терміном поставки більш "0 днів" возмозможна націнка на послуги перевізника. Всі питання узгоджувати з менеджерами. Для виконання Ваших замовлень потрібно 100% передоплата. Відправлення з власного складу гарантовано в день замовлення за умови внесення оплати до 13:00 (Пн.-Пт.). У суботу - до 12:00.