1423 AIRTEX

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)

Аналоги (замены) для AIRTEX 1423

Импорт

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
1423
AIRTEX
загрузка списка автозапчастей c удаленного склада

Логотип бренда AIRTEX
Компанія Airtex була заснована на початку 30-х років минулого століття та є світовим лідером у сфері виробництва водяних та паливних помп. На даний час компанія керує виробничими підприємствами на трьох континентах, що розташовані в США, Мексиці, Іспанії та Китаї. Зокрема Airtex Products S.A.U. (Іспанія) є європейським філіалом групи та лідером європейського ринку у сфері виробництва та поставок продукції в понад 60 країн - щороку виготовляється близько 10 млн. водяних помп та 2 млн. паливних помп. Компанія є довіреним постачальником на ОЕ для таких світових виробників як Ford, General Motors, Chrysler, Saab, VW, Opel, PSA, Renault та інших. Airtex має 4 виробничих та 2 конструкторсько-дослідницьких центра для проектування, розробки та виробництва систем охолодження та подачі палива.

Увага на терміни доставки! На сайті вказано термін, в який буде зроблено відвантаження Вам. Сьогодні йдуть в роботу замовлення, зроблені і оплачені до 12.00

 На габаритні деталі (скло, крила, капоти, підкрилки, бампери та інше) з терміном поставки більш "0 днів" возмозможна націнка на послуги перевізника. Всі питання узгоджувати з менеджерами. Для виконання Ваших замовлень потрібно 100% передоплата. Відправлення з власного складу гарантовано в день замовлення за умови внесення оплати до 13:00 (Пн.-Пт.). У суботу - до 12:00.