Товар тимчасово не відгружається Залишки по складам не актуальні

618503 DYNAMAX Серветки для очищення скла DXG GLASS CLEANING WIPES (24шт)

Наименьший срок
Оригинал
DYNAMAX618503
Серветки для очищення скла DXG GLASS CLEANING WIPES (24шт)
Срок 1 дн
103 грн.
В корзину
Самая низкая цена
Оригинал
DYNAMAX618503
Серветки для очищення скла DXG GLASS CLEANING WIPES (24шт)
Срок 1 дн
103 грн.
В корзину

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
DYNAMAX 618503 Серветки для очищення скла DXG GLASS CLEANING WIPES (24шт) 15.00
8 1 - 103 Купить

Аналоги (замены) для DYNAMAX 618503

Импорт

Бренд Артикул Наименование товара Заказ до Нал (шт) Срок (дн) Вес (кг) Цена (грн)
618503
DYNAMAX
загрузка списка автозапчастей c удаленного склада

Логотип бренда DYNAMAX

Dynamax - бренд словацької компанії Euro-Vat, яка була створена в 1991 році і представила лінійку моторних олив - Dynamax в 2003 році. Бренд покриває сьогодні 40% словацького внутрішнього ринку мастильних матеріалів і експортує продукцію в більш ніж 30 країн світу. Для виробництва мастильних матеріалів та автохімії компанією було збудовано завод. Він розташований в словацькому містечку Алекшінце і розрахований на випуск більш 20 000 тонн готової продукції на рік.

Завод оснащений сучасними оливозмішуючими установками і автоматичною лінією розливу. Спеціальне обладнання дозволяє змішувати базові оливи з присадками при різних температурах і для різних цілей відповідно до рецептури продукту.

Продукція Dynamax схвалена світовими лідерами автомобільної промисловості. Висока якість моторних олив підтверджується OEM-допусками від Daimler (Mercedes Benz), Volkswagen (VAG), Volvo, Mack, Renault, Deutz.

1. Оливи Фахівцями Dynamax розроблені різні серії моторних олив для: легкових автомобілів, вантажного транспорту і фургонів, мотоциклів. Продукція для легкових транспортних засобів поділяється на три види: основна лінійка, лінійка для спортивних автомобілів і лінійка для застарілих моделей автомобілів. Компанією розроблені і випускаються оливи для автомобілів зі спеціалізованими допусками. Ця продукція створена на основі спеціально підібраних базових синтетичних масел і збалансованого пакету присадок. Мастильні матеріали Dynamax успішно пройшли випробування в екстремальних умовах перегонів. Оливи бренду використовує одна з найуспішніших словацьких команд Homola Motorsport і чеська Tatra Team. Автогонщик Мато Хомола в 2013 і 2014 роках ставав віце-чемпіоном Європи в гонках серії FIA ETCC, а мотогонщик Іван Якес вигравав кілька етапів престижного ралі Dakar. Обидва спортсмени застосовували моторні масла Dynamax під час змагань.

2. Автохімія (технічні рідини) Крім широкого асортименту масел, на заводі в Алекшінце випускаються гальмівні та охолоджуючі рідини, зимові та літні склообмивачі і ін. Автохімічна продукція відповідає стандартам європейських виробників транспортних засобів, і неодноразово підтверджувалася нагородами та відзнаками. Серед розмаїття автохімії виділяються охолоджуючі рідини, відмічені в 2008 році престижною нагородою - Словацькою Золотою медаллю, яку вручив голові компанії Euro-Vat Президент Словаччини. Найбільш авторитетна і незалежна німецька компанія в області експертиз DEKRA також підтвердила високу якість продукту. Крім цього, охолоджуючі рідини Dynamax використовуються при першій заливці на автомобільному заводі KIA в Словаччині.

3. Автокосметика У 2014 році компанія Euro-Vat диверсифікувала виробництво і під брендом Dynamax презентувала серію засобів по догляду за автомобілем. Продукти призначені для очищення двигуна і паливної системи, зовнішнього і внутрішнього обслуговування автомобілів. На додаток до цього, Dynamax спеціалізується на технічних продуктах для шиномонтажу.


Увага на терміни доставки! На сайті вказано термін, в який буде зроблено відвантаження Вам. Сьогодні йдуть в роботу замовлення, зроблені і оплачені до 12.00

 На габаритні деталі (скло, крила, капоти, підкрилки, бампери та інше) з терміном поставки більш "0 днів" возмозможна націнка на послуги перевізника. Всі питання узгоджувати з менеджерами. Для виконання Ваших замовлень потрібно 100% передоплата. Відправлення з власного складу гарантовано в день замовлення за умови внесення оплати до 13:00 (Пн.-Пт.). У суботу - до 12:00.